Dealers in violins violas cellos and bows

RETUR & ÅTERBETALININGSPOLICY

Vi tycker att man ska få provspela sitt instrument innan man bestämmer sig! Därför erbjuder vi:


Fri provspelning i hela 14 dagar efter att du mottagit instrumentet


Hos oss har du alltid möjlighet att provspela instrumentet 14 dagar innan du bestämmer dig helt. Skulle du ångra ditt köp så återbetalar vi hela beloppet.

 

Fri frakt vid köp inom Skandinavien


Vi bjuder alltid på frakten när du köper instrument av oss, med andra ord har du inga dolda kostnader. Skulle du dock vilja returnera instrumentet till oss inom 14 dagar så måste du själv bekosta frakten. Se mer information under Returer vilka villkor som gäller.

 

Vi återbetalar hela beloppet 


Luxury Violins återbetalar alltid hela köp beloppet om du returnerar ett instrument till oss inom 14 dagar från att du mottagit instrumentet. Vi tar inte ut någon administration avgift vid returer. Det enda du kommer att betala för är frakten. 


Enkel & snabb process vid returer

 

Mail oss så återkommer vi med instruktioner för returen. Förpacka alltid instrumentet i den förpackningen som den kom i. Vi återbetalar beloppet så fort vi mottagit instrumentet och ser att det inte är några skador. Fraktkostnader betalas av dig vid returer. Returen måste även vara helt försäkrad, då du som avsändare är ansvarig för instrument tills vi mottagit returen.