Dealers in violins violas cellos and bows

Viktiga råd om du funderar på att köpa en fiol , violin , stråke eller cello?

När man ska köpa en fiol , violin , stråke eller cello är det att man vänder sig till en ärlig och öppen försäljare som har tillgång till en certifierad violinbyggaremästare så att du kan få korrekt hjälp. 

Luxury Violins är en modern och transparant handelsplats för stråkinstrument och stråkar. Alla instrument vi erbjuder är nyservade och kvalitets säkrade samt i bästa möjliga skick– oavsett i vilken prisklass du söker. Hela vårt utbud har noga valts ut så att varje enskilt instrument både låter och fungerar väl. 

Vårt mål är att du som kund alltid känner dig helt nöjd innan du bestämmer dig för att handla nytt instrument eller stråke.

Genom våra violinbyggarmästare och många andra kvalificerade samarbetspartners ser vi till att du som kund alltid har möjlighet till framtida service. För oss är långsiktighet alltid i fokus. Vår vison är att alla som har handlat genom oss känner sig nöjda och trygga med sitt instrument och stråke. Därför finns vi alltid nära till hands om frågor eller problem skulle uppstå i framtiden.

 

Kontakta oss vid köp av ditt nya instrument så slipper du oroa dig i framtiden och få oväntade överraskningar. 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published